Käyttöehdot virtuaalipalveluihin

Nämä käyttöehdot tulee voimaan siitä lähtien, kun olet ostanut varusteboxin ja lipun tapahtumaan tai videoon. Luethan nämä käyttöehdot jo ennen ostopäätöstä!

Jos tapahtumaan tulee äkillinen peruutus, ettei tapahtumaa pystykkää just silloin sinä päivänä toteuttaa tai tulee semmosia muutoksia livetapahtumassa, jonka takia on jouduttu äkillisesti peruumaan tapahtuma, niin saat rahat takaisin tai ilmaisen lipun seuraavaan livetapahtumaan, jos olet jo ostanut liput kyseiseen tapahtumaan. Otahan silloin Wild Defiin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Muuten jos olet jo ostanut liput tapahtumaan, et ostanut vakuutusta ja et pääsetkää kyseiseen tapahtumaan mukaan niin rahoja ei palauteta. Livetapahtumat muutenkin nauhotetaan tai jälkilähetys pystyy vielä katsomaan jälkeenpäin.

Retkivideoita ei saa jakaa eteenpäin netissä ilman lupaa. Retkivideoitten jakaminen ilman lupaa voi johtaa korvauksen maksamiseen. Maksamastasi retkivideoista ei palauteta rahoja!

Suoratoistona käytetään Youtube, Zoom tai Teams, jotenka jos haluat chatissä keskustella eräoppaan tai katsojien kanssa, sinun on kirjauduttava/rekisteröidä ainakin Youtubeen. Myöskin kun ostat liput niin tarvitsee olla käyttäjätunnus Billettoon, että pääset aukaisemaan online tapahtuman. Myös, jos et halua rekisteröityä Billettoon, niin voimme lähettää sinulle erikseen sähköpostitse linkin tapahtumaan edellyttäen, että olet maksanut kyseisen tapahtuman tai videon.

Maksutapoina toimii Billetossa kortilla, Paypal ja e-lasku. Mutta myös mahdollista tilata erillistä virtuaalipalvelua jolloinka maksutapa on laskulla tai Billeton kautta. Tilauksen tehdessään on täytettävä asiakastietolomake.

Livetapahtuma voidaan sulkea ennen aikoja, jos eräoppaalle sattuu joku onnettumuus retkeilessään tai kontentti on vaarallista katsottavaa sillä hetkellä. Yleensä näissä tapauksissa rahat palautetaan asiakkaalle tai korvataa ongelma ilmaisella lipulla seuraavaan tapahtumaan. Mutta jos tilanne on kuitenkin semmoinen, että liven joutuu vaan hetkellisesti sammuttaa, niin silloin ei rahoja palauteta, koska live jatkuu normaalisti.

Eräoppaalla on oikeus myös mykistää ja estää henkilöitä, jotka aiheuttavat kiusaa tai käyttäytyy muuten väkivaltaisesti chatissä muille tai eräoppaalle. Näissä tapauksissa edes asiakkaalle ei rahoja palauteta, ellei ole sitten tapahtunut jokin väärinkäsitys. Näissä tapauksissa jos koet, että sinut mykistettiin tai estettiin turhaan niin ole yhteydessä joko sähköpostitse ja puhelimitse, niin tarkistetaan tilanne nauhotuksesta ja korvataan tarvittaessa asiakkaalleen joko palauttamalla rahat tai antamalla ilmainen lippu seuraavaan tapahtumaan. Suoralähetyksiä ja videoita ei saa nauhoittaa eikä jakaa eteenpäin ilman lupaa.

Varusteboxissa on 14 päivän palautusoikeus, jos tuote on kuljetuksen aikana mennyt rikki tai olet jollekkin ruualle tai juomalle allerginen ja olet asiasta kertonut etukäteen varustebox-lomakkeessa. Näin ollen palautetaan rahana tai sitten korvataan uudella varusteboxilla. Ennen kun voimme varustebox lähettää matkaan, sinun on täytettävä vielä varustebox-lomake, johon tulee postitusosoite, allergiat ja muut tärkeät tiedot.                Käyttöehdot Realipalveluun

Muista ennen tilauksen tekemistä lukea nämä käyttöehdot! Nämä tulee voimaan silloin kun olet tilannut palvelun yrityksestä.

Tilauksen vahvistamiseksi asiakas täyttää asiakastietolomakkeen ja tarvittaessa Terveystietolomakkeen (Huom: Terveystietolomakkeen täyttö vapaaehtoinen eli ei ole pakko asiakkaan täyttää, mutta suositellaan täyttävän, jos haluat, että huomioimme esimerkiksi jotain sairauksia tai allergioita, mutta asiakastietolomake on pakollinen!). Asiakastietolomakkeen täyttäessäsi olet sitoutunut maksamaan kyseisestä palvelusta. Asiakastietolomake ei ole silloin pakollinen, jos olet maksanut palvelusta/tapahtumasta jo verkkokaupassa (Billetossa tai muualla).

Jos retkeä/tapahtumaa kuvataan tai livelähetetään niin tarvitsee olla asiakkailta kirjallinen lupa, että saa kuvata ja käyttää myös jälkimarkkinoinnissa.

Palvelun peruutus olisi hyvä tehdä hyvissä ajoin, mutta palvelun peruutus viimeistään päivää ennen tapahtuma-/retkeilypäivää. Tilauksen ajoissa olevasta peruutuksesta ei veloteta tai saat rahat takaisin.

Olet myös sitoutunut noudattamaan eräoppaan turvallisuusohjeita/määräyksiä!

Maksutapana toimii lasku, joka lähetetään tapahtuman jälkeen joko paperitse, sähköpostitse tai verkkolaskuna. Tarvittaessa verkkokaupan kauttakin pystyy etukäteen maksamaan palvelun, jos järjestetämme yleisen tapahtuma.