TIETOA MEISTÄ


Olen Hanna 29-vuotias ja asun Kuhmossa. Koulutukseltani Luonto-ohjaaja ja lisäksi käynyt myös viittomakielen-, puhevammaisen tulkkaus kursseja sekä esteettömyyden koulutuksia. Minulla on myös diagnisoitu 2-3-vuotiaana Dysfasia, että tarvitsen välillä selkokielistäkin palvelua ja kävin sen takia lapsena sekä nuorena erityisperus- ja ammattikoulun. Koulutukseni ja henkilkohtaisen elämäni kautta päässyt tutustumaan erilaisiin erityisryhmiin enimmäkseen: kuulo- ja kehitysvammaisiin.  Kuvaaja: Kerttu Komulainen/KoeKainuu
Olen Hanna 29-vuotias ja asun Kuhmossa. Koulutukseltani Luonto-ohjaaja ja lisäksi käynyt myös viittomakielen-, puhevammaisen tulkkaus kursseja sekä esteettömyyden koulutuksia. Minulla on myös diagnisoitu 2-3-vuotiaana Dysfasia, että tarvitsen välillä selkokielistäkin palvelua ja kävin sen takia lapsena sekä nuorena erityisperus- ja ammattikoulun. Koulutukseni ja henkilkohtaisen elämäni kautta päässyt tutustumaan erilaisiin erityisryhmiin enimmäkseen: kuulo- ja kehitysvammaisiin. Kuvaaja: Kerttu Komulainen/KoeKainuu

Wild Defi on suomalainen yritys joka luo ammattitaitoista eräopaspalvelua asiakkailleen virtuaali- ja reali muodossa eli virtuaali: live tapahtumat ja videot ja reali: paikanpäällä Kuhmossa tai muualla päin Kainuuta. Alustavasti opastukset kohdistuvat tosiaan Kainuun alueelle. Tätä palvelua tehdään erityisryhmille ja myös muille, jotka tarvitsevat esteettömiä palveluja maastossa. Luodaan palvelua, jossa pystytään erityisryhmäläisiä ja muita asiakkaita viemää esteettömille luontopoluille tai tekemään eräilyyn liittyviä aktiviteettejä esteettömästi.

Realipalvelu eli paikanpäällä opastusta/ohjausta Kainuun retkeilykohteissa joko esteettömissä reiteissä tai muissa luonnonreiteissä. Palvelu tilataan erikseen tilauslomakkeella tai sitten ottamalla yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai someissa. Yhteistiedot ja lomakkeet löydät osiossa Yhteystiedot.

Kuvaaja: Kerttu Komulainen/KoeKainuu
Kuvaaja: Kerttu Komulainen/KoeKainuu

Virtuaalipalvelu tosiaan tapahtuu livestream:ien (suoralähetyksien) ja video muodossa. Virtuaalinpalvelun tarkoitus tehdä joko kartoitusvideoita tai kartoitus suoralähetyksiä retkeilykohteista mistä saa tarkemman tiedon retkeilypolusta, palvelusta ja sijainnista sekä opetusmielessä tehdään videoita, missä käydään läpi eräilyn/retkeilyn perusteet tai sitten ihan nauttiakseen kotisohvalla metsän maisemista.

Oli sitten reali- tai virtuaalipalvelun tilauksesta, niin ennen tapahtumaan tehdään huolellinen suunnittelu, tarvittaessa kohteeseen tutustuminen ja myöskin huomioiden asiakkaan erityistarpeet.

Virtuaalisenpalvelun myynti tapahtuu verkkokaupoissa Billeton kautta (Lisätietoja Myynti ja hinnasto-kohdassa). Mutta myös on mahdollista tilata erikseen virtuaalipalvelua, mikäli haluaa ostaa itselleen erävideon tai haluat tilata itsellesi tai ryhmällsesi virtuaalipalvelua suoralähetyksenä tai muuten jostain kohteista. Lomakkeet ja yhteystiedot löydät kohdasta Yhteystiedot.


TILAA UUTISKIRJE JA LUE UUTUUKSISTA ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA!