TIETOA MEISTÄ


Olen Hanna 29-vuotias ja asun Kuhmossa. Koulutukseltani Luonto-ohjaaja ja lisäksi käynyt myös viittomakielen-, puhevammaisen tulkkaus kursseja sekä esteettömyyden koulutuksia. Minulla on myös diagnisoitu 2-3-vuotiaana Dysfasia, että tarvitsen välillä selkokielistäkin palvelua ja kävin sen takia lapsena sekä nuorena erityisperus- ja ammattikoulun. Koulutukseni ja henkilkohtaisen elämäni kautta päässyt tutustumaan ja on kokemusta erilaisista erityisryhmiin enimmäkseen: kuulo- ja kehitysvammaisiin.


Mikä on Wild Defi?

Wild Defi on suomalainen yritys joka luo yhdenvertaista ja ammattitaitoista ohjelmapalvelua asiakkailleen virtuaali- ja reali muodossa eli virtuaali: live tapahtumat ja videot ja reali: paikanpäällä Kuhmossa tai muualla päin Kainuuta. Alustavasti opastukset kohdistuvat tosiaan Kainuun alueelle sekä myös Nurmeksessakin toteutetaan näitä palveluita. Tätä palvelua tehdään vammaisille ja myös muille, jotka tarvitsevat esteettömiä palveluja maastossa tai ovat luonnosta kiinnostuneet. Luodaan palvelua, jossa pystytään asiakkaita viemää esteettömille luontopoluille tai tekemään eräilyyn liittyviä aktiviteettejä esteettömästi.

Realipalvelu eli paikanpäällä opastusta/ohjausta Kainuun retkeilykohteissa joko esteettömissä reiteissä tai muissa luonnonreiteissä. Realipalvelua tilataan erikseen tilauslomakkeella tai sitten ottamalla yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai someissa. Yhteistiedot ja lomakkeet löydät osiossa Yhteystiedot.

Virtuaalipalvelu tosiaan tapahtuu livestream:ien (suoralähetyksien) ja video muodossa. Virtuaalinpalvelun tarkoitus tehdä joko kartoitusvideoita tai kartoitus suoralähetyksiä retkeilykohteista mistä saa tarkemman tiedon retkeilypolun pituudesta, palvelusta ja sijainnista sekä opetusmielessä tehdään videoita, missä käydään läpi eräilyn/retkeilyn perusteet. Sekä myös ihan nauttiakseen kotisohvalla metsän maisemista tai jos ei ole mahdollista päästä edes metsään retkeilee niin pääsee sitten virtuaalipalvelun kautta nauttimaan metsästä.


Kuvaaja: Kerttu Komulainen/KoeKainuu
Kuvaaja: Kerttu Komulainen/KoeKainuu

Oli sitten reali- tai virtuaalipalvelun tilauksesta, niin ennen tapahtumaan tehdään huolellinen suunnittelu, tarvittaessa kohteeseen tutustuminen ja myöskin huomioiden asiakkaan erityistarpeet.

Virtuaalisenpalvelun myynti tapahtuu verkkokaupoissa Billeton kautta (Löydät videot ja virtuaalitapahtumat kohdasta Verkkokauppa). Mutta myös on mahdollista tilata erikseen virtuaalipalvelua, mikäli haluaa ostaa itselleen erävideon tai haluat tilata itsellesi/ryhmällsesi virtuaalipalvelua suoralähetyksenä tai videota jostain kohteista. Lomakkeet ja yhteystiedot löydät kohdasta Yhteystiedot.


HINNASTO

Hinnat tosiaan vaihtelee sitä mukaan, riippuen henkilöitten määrästä, aktiviteetistä ja kaikesta muustakin. Tarkempaa tietoa näihin hintoihin saatte ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse, jotka löydät Yhteistiedoista. Voitte myös ostaa videoita ja livetapahtumiin liput verkkokaupasta.

Lähtöhinnat ohjelmapalvelulle:

Yhden henkilön päiväretki/kalastus: 55 €+alv/hlö

Ryhmälle päiväretki/kalastus: 120 €+alv/5-10 henkilöä

Verkkoluento/livestream ryhmälle: 90 €+alv

Verkkoluento/livestream yhdelle henkilölle: 20 €+alv

Videoitten tilaaminen: 12 €+alv